Bewerken thermografie opnames

Elke thermograaf ken de uitdaging met het nabewerken van je thermografieopnames.
- Je wilt toch nog een aantal grades dalen;
- Je wilt toch liever een bepaalde aanpassing erin hebben met betrekking tot meetspots en/of delta's
- Je emisiviteit staat net iets verkeerd;
- Je wilt toch in plaats van rainbow het iron pallet over al je opnames.

Of je hebt mooie opnames en wilt hierin op professionele wijze je logo hebben gezet voor distributie via officiële kanalen en reclame doeleindes.

Maar om al deze dingen te kunnen moet je veel tijd (elke foto aanpassen per stuk) of een abonnement afnemen (FLIR thermal studio Pro) of beide natuurlijk.
Maar in deze dingen heb je geen zin vanwege kosten of tijd aangezien het allemaal energie kost en je deze liever wilt investeren in de dingen wat je leuk vind om te doen.

 

Wat wij voor u kunne doen:
Om hierbij te helpen bieden wij aan om je opnames aan te passen op de punten waar je deze graag wilt hebben in je opnames.

Of er nu gesproken word over 4 opnames of 300+ graag willen wij jou helpen zodat jij je tijd kunt gebruiken met wat je leuk vind in plaats van elke opname individueel aan te passen.

 

Kosten en/of tijd reductie:
Als je heel simpel een rekensommetje erop lost laat:
- Je hebt 20 opnames
- Bij elke opname wil je je logo en de temperatuur boven en ondergrens aanpassen met 5 graden;

Natuurlijk is de tijd die hierover benodigd is verschillen in je ervaring met computers en met de programma's horende bij FLIR (Flir tools of Flir studio starter) en fotobewerkingsprogramma voor je logo maar gemiddeld kost dit een tijd van 5min per opname.
5min x 20 = 100 min = 1 uur en 40min (bij een uurtarief van €75 staat dit gelijk aan een kostenpost van €100,- per 20 opnames) welke je alleen al kwijt raakt aan het nabewerken van je opnames terwijl je deze tijd ook voor andere zaken kunt gebruiken zoals bijv. een rapport schrijven met opnames welke al bewerkt zijn, mails afwerken of natuurlijk genieten van de zon en de vrienden en familie.

 

Werkwijze:

Om het geheel zo simpel mogelijk te houden hebben wij een simpel stappenplan opgesteld waarmee we alle opnames voor u gereed kunnen maken.

 

Stap 1:

U stuur ons een mail waarin u omschrijft over hoeveel opnames het gaat en welke aanpassingen u wilt hebben aan de opnames.

Stap 2:

Wij sturen u een prijspecificatie op waarin wij omschrijven welke aanpassingen wij zullen uitvoeren over alle opnames en hoeveel dit per opname en totaal gaat kosten.

Stap 3: 

Als u akkoord gaat met het tarief kunt u via dezelfde mail reageren dat u akkoord gaat en kunt u via Wetransfer naar ons uw opnames toezenden.

Stap 4: 

Na het downloaden van de opnames zullen wij voor u de aanpassingen uitvoeren.

Stap 5:

U krijgt een email met een Wetransfer link waarmee u de aangepasten opnames kunt downloaden en in diezelfde mail zal ook de factuur worden toegevoegd voor het aanpassen welke natuurlijk overeen komt met het overeengekomen tarief in stap 2.

 

Meer info:

Wilt u meer informatie of wilt u gebruik maken van onze dienst om u te ondersteunen en een mooie samenwerking te creëren waardoor u meer tijd overhoudt voor zaken welke u wel wilt doen stuur ons een mail op Info@nhlti.nl