Op deze pagina kunt u een diploma en een certificering zien die wij als NH LTI hebben behaald en waardoor wij al onze reeds opgedane ervaringen kunnen gebruiken om u tot ons volste te ondersteunen met al uw uitdagingen.

Hiernaast ziet u het behaalde diploma met betrekking tot het op juiste wijze kunnen aansturen, uitlezen en gebruik maken van een blowerdoor. 

Dit diploma is met betrekking van appartementen tot grote gebouwen zoals magazijnen en winkelpanden

Dit diploma hebben wij behaald voor het juist uitvoeren van de Qv10 onderzoeken en om ervaring delen met andere testers over de mogelijkheden van de blowerdoor als gereedschap bij meerdere problemen in een woning of gebouw.

Middels het hiernaast staande logo mogen wij met trots melden dat NHLTI is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor luchtdichtheidsmetingen.

Wat houdt dit in voor u: dat wij ten alle tijde onze metingen op de juiste wijzen doen uitvoeren en up-to-date zijn met betrekking tot de meest recentelijke ontwikkelingen met betrekking tot het controleren van luchtdichtheid.

Dit is het door ons behaalde diploma VCA VOL.

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers,

VOL staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden.

Door het behalen van dit certificaat laten wij zien dat we bij NH LTI volledig bekend zijn met betrekking tot de benodigde regelgeving voor de juiste veiligheid, gezondheid en milieu eisen met betrekking tot het uitvoeren van onze werkzaamheden voor u.

Daarnaast zorgt dit er ook voor dat u met een gerust hart ons het werk kunt laten uitvoeren wetende dat wij bekend zijn en op juiste wijze ons zullen inspannen tot het op correcte wijze uitvoeren van uw opdracht.

Hiernaast ziet u het door ons behaalde diploma voor thermografie level 1 en ons certificaat voor een succesvolle deelname aan de cursus Gevorderdere gebouwen thermografie.


Het met succes behalen van dit diploma met een slagingspercentage van 98% en het met succes afsluiten van de cursus stelt ons in staat de kennis te hebben om uw woning of gebouw op juiste wijze te controleren middels thermografie bij een warmte-scan.

 

Naast de bovenstaande certificering en diploma hebben wij bij NH LTI  nog diverse andere behaalde cursussen en diploma's deze kunnen wij natuurlijk overleggen wanneer dit gewenst is en daarvoor vragen wij u contact met ons op te nemen via info@NHLTI.nl