U wilt uw woningen/gebouw laten controleren op luchtdichtheid

U zoekt een betrouwbare partij waar u de controle van uw woningen/gebouw wilt onderbrengen die op juiste wijze meet, maar u ook kan helpen als de vereiste waarde niet wordt behaald.

Wij hebben al ruim 7 jaar ervaring in het controleren van gebouwen met de blowerdoor en thermografie, door deze ervaring in het vak hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw gebouw en kunnen wij u perfect helpen om de vereiste waarde te behalen.


Wij kunnen uw woningen/gebouw controleren aan de hand van alle mogelijk gestelde normen binnen de branche en zullen de resultaten hiervan verwerken in een rapport waarna u kunt laten zien aan de opdrachtgever/eigenaar dat de woningen/gebouw voldoet aan de gestelde eis vanuit de EP-berekening.

Zou blijken bij de meting dat de woning niet voldoet aan de gestelde eis vanuit de EP-berekening zullen wij aanvullend gaan controleren middels thermografie en/of rook waar nog verbeterpunten aanwezig zijn, zodat u deze kunt verhelpen voordat we de woning nogmaals controleren.

Afhankelijk van de tijd op het project en onze planning is het zelfs mogelijk dat wij de woning diezelfde dag nogmaals meten nadat u de aangegeven locaties heeft afgedicht. 


Door onze jarenlange ervaring in het gebied van luchtdichtheid hebben wij al veel gezien en staat wij ook niet snel voor uitdagingen.

Een project waar er 65 woningen getest moeten worden of een project waar 1 gebouw met 14 ventilatoren moet worden getest, dit is allemaal geen probleem bij ons bent u op het juiste adres.

Wij zijn een no-nonsens bedrijf die houdt van aanpakken en hierdoor ook betrouwbare partners om zich heen heeft verzameld waarmee wij elk luchtdichtheidsonderzoek tot een correct einde kunnen brengen.


Wenst u een offerte voor uw woning of project druk hier en vul de velden in, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Wilt u kennis opdoen over hoe een blowerdooronderzoek wordt uitgevoerd kunt u hier drukken voor meer informatie.

Natuurlijk door de jaren heen hebben wij veel ervaring gekregen in het controleren en adviseren met betrekking tot luchtdichtheid van woningen, hierover hebben wij een aantal blogs geschreven en deze kunt u hier terugvinden.