Wenst u geluidsmetingen of energie labels voor uw woningen? Hier kunnen wij u bij helpen!

Voor het toetsen van de kwaliteit van geluidsisolatie in gebouwen zijn duidelijke eisen vastgelegd. In Nederland worden dit soort geluidsmetingen grotendeels uitgevoerd volgens NEN5077. Afhankelijk van het gebouw kunnen er afwijkende eisen gelden. Ook voor deze eisen kunnen wij de metingen geheel voor u regelen. Onze geluidsmetingen laten wij altijd uitvoeren door een partner die al jaren zijn strepen heeft verdiend binnen het vak. 

Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één oogopslag zien of een woning energiezuinig of -onzuinig is. Het energielabel voor woningen geeft met de klassen A++++ (groen, zeer zuinig) tot en met G (rood, zeer onzuinig) aan hoe energiezuinig een huis is in vergelijking met soortgelijke huizen. Een energiezuinig huis heeft goede isolatie, energiezuinige ventilatie, zonnepanelen en wordt op een duurzame manier verwarmd. Het energielabel is een document waarin deze kenmerken zijn beschreven.

Wij laten de energie labels altijd opstellen door een partij die wij kennen en vertrouwen, doordat wij reeds jaren ervaring hebben binnen al deze disciplines en ook weten met welke partij wij het best kunnen samenwerken kunnen wij u alles aanleveren wat u wenst voor uw bouw of woning.

Wenst u meer informatie hoe wij u kunnen helpen met geluidsmetingen of energie labels klik hier en vul het contactformulier in, wij zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen.