Wilt u uw energieverbruik en warmteverlies verminderen en uw energiekosten verlagen?

 


Wij zijn gespecialiseerd in het inspecteren en controleren van de bouwkundige schil van uw woning of gebouw voor warmteverlies en luchtintreding.

Daarnaast zijn wij zeer ervaren in het lokaliseren van geuroverlast en koude stromen in uw woning of gebouw, wat overlast kan creëren voor u of uw huurders. 

Ervaart u lastige vraagstukken of wilt u brainstormen om te kijken of wij u van dienst kunnen zijn bij uw uitdaging?

Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via onze mail, telefoon of natuurlijk via WhatsApp.


NH LTI is uw partner voor alle vraagstukken en problemen met betrekking tot:

- Luchtdichtheid: de steeds bekender wordende Qv10 en blowerdoor onderzoeken voor meer informatie hierover kunt u drukken op de button. 


- Warmte-scan/ Thermografie, warmte- en Isolatieproblemen: middels onze IR camera kunnen wij uw woning controleren voor verschillende problemen voor meer informatie hierover kunt u drukken op de button.


- Geur of tochtklachten: middels onze meetapparaten kunnen wij uw woning ontleden en beoordelen waar de punten zijn van zwakheid die verbeterd kunnen worden, voor meer informatie kunt u drukken op één van de buttons.


Wilt u weten hoe anderen onze dienstverlening hebben ervaren of informatie lezen wat wij hebben gedeeld vanuit ervaringen in de praktijk kunt u drukken op de button Blogs en ervaringen

Hier kunt u verder specificeren waarin u geïnteresseerd bent zodat u de juiste informatie te zien krijgt.


Als u direct contact wilt, onze certificeringen of diploma's wilt bekijken, onze algemene voorwaardes of onze website disclaimer en privacy statement wilt doorlezen druk u dan op de naastgelegen button.