Ervaren uw huurders of kopers comfortklachten?

Wij zijn zeer ervaren in het opsporen van de oorzaak van de comfortklachten voor uw huurders of woningeigenaren, wij voeren al jaren verschillende soorten onderzoeken uit waarbij het van belang is dat de problematiek dat er in een woning word ervaren aan het licht komt en op juiste wijze kan worden hersteld.

Dit soort onderzoek kan uitgevoerd worden op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld:

  • De woning op overdruk brengen en vervolgens beproeven middels rook;
  • De woning op onderdruk brengen en controleren middels thermografie waar er stroming wordt waargenomen; 
  • Luchtstroming en geurstroming nabootsen door verschillende zwaarte van rook en de invloed op de luchtstroming controleren; 

Door de ervaring van onze medewerkers en kennis die ze hebben opgedaan hebben zij ook heel goed geleerd wat het belang is van correct luisteren naar huurders of woningeigenaren.

Door informatie op de juiste wijze te interpreteren en hierop te handelen kunnen wij in 95% van de gevallen onze vinger op de zere plek leggen.

Nadat alles is beoordeeld en er een correct beeld heeft kunnen vormen van het probleem maken wij een rapport voor u op waar u vervolgens uw huurder of woningeigenaar kunt gaan verblijden aangezien het probleem dan kan worden opgelost.

Wenst u een aanvraag bij ons in te dienen voor een onderzoek naar comfort of tochtklachten drukt u hier en vul het formulier in wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.