Ruikt u aparte geuren in uw woning? Dit ligt NIET aan uw neus.

Ieder reukvermogen is anders en ook ieder mens is anders. Dit resulteert in het gegeven dat u dingen kunt ruiken middels uw neus, die een ander mogelijk niet ruikt.

Een onbekende of aparte geur in uw woning kan zeer veel irritatie en ongemak opwekken.

Een voorbeeld aan klachten die wij regelmatig horen zijn o.a. de geur sigaretten/sigaren, toiletgeuren, uitlaatgassen, de geur van koken, schoorsteenverbranding of in de zomer zelfs de barbecue van de buren.

Wanneer u deze problemen ervaart, kunnen wij u helpen door uw woning middels een rooktest en/of thermografie te controleren.

Dit is mogelijk in combinatie met de blowerdoor. Hierdoor kunnen wij de bouwkundige schil controleren op intreding van geuren vanuit buiten, maar ook vanuit leidingkokers of ''natuurlijke'' ventilatieschachten.

Vervolgens stellen wij een duidelijk rapport op zodat u, zodra het hersteld is geen ongemak meer in uw woning hoeft te ervaren van onbedoelde geuren en weer kunt genieten in uw woning of van plezierige huurders.

Want zoals we allemaal kunnen voorstellen er is niks vervelender als dat je lekker aan het genieten bent van een lekker stuk vlees of salade en dat er vervolgens de geur van een sigaret of sigaar voorbij komt drijven.

Los uw overlast op en bel nu zodat u eindelijk weer kunt wonen in uw huis met het woongenot dat u verdient!

Als u wilt weten wat onze klanten vinden van onze dienstverlening raden wij u aan om een kijkje te nemen bij de ervaringen van onze klanten op onze website. 

Door op de button te drukken word u rechtstreeks hiernaartoe gestuurd zodat u verder kunt lezen.