Op deze pagina kunt u de ervaring en citaten lezen die onze klanten hebben gehad met onze dienstverlening.


Fam. Berk te Rotterdam: Goede adviezen en duidelijke analyse. Het onderzoek zelf was wat lastiger door de omgeving maar hier is gelukkig een goed eind aan gemaakt.

Fam. Wachelder te Heerlen: Wat slechte communicatie in het begin maar verder alles duidelijk. Rapport is overzichtelijk en duidelijk met goede aanraden.

Fam. Korkmaz te Rotterdam: Vergeten te bellen voordat het onderzoek plaats vond en hierdoor niet alles gezien. Wel duidelijke uitleg telefonisch achteraf.

Fam. Blommaert te Hulst: We hadden onze twijfels bij de aangebrachte gevel- en dakisolatie dus zochten een goede partij voor een warmte-scan, deze hebben wij gelukkig gevonden en nu is dit volledig nagekeken en netjes gerapporteerd zodat wij de juiste vervolgstappen kunnen ondernemen voor een goede oplossing. Nogmaals dank voor alle medewerking en hulp!

Fam. van Ewijk te Den Helder: Goede duidelijke opnames die door een goede uitleg geheel begrijpelijk zijn. Door wat vergeten dingen(vanuit onze zijde) niet alles kunnen opnemen de eerste afspraak maar tot een goede oplossing gekomen waardoor we alles toch netjes op beeldmateriaal hebben.