Voorbereiding bij een blowerdoor/  Qv10 onderzoek


Wanneer wij de aanvraag ontvangen vanuit u gaan er verschillende acties vanuit ons worden uitgevoerd:

- Wij zullen aan u vragen wat de locatie is, of er bouwtekeningen zijn en de hoeveelheid vierkante meters vloer oppervlaktes het gebouw groot is,

- Wij zullen aan u vragen of er sprake is van een bepaalde eis van kierdichting (qv10),

- Wij zullen gaan kijken via google maps hoe de locatie eruit ziet en of er enige belemmeringen zijn,

- Wij controleren in onze agenda en via buienradar wanneer de beste mogelijke tijd is om uw woning te controleren.

Wanneer al het bovenstaande is uitgevoerd zullen wij een vrijblijvende offerte naar u toezenden waar een mogelijke datum in is genoemd en we kunnen overleggen of deze datum voldoet aan uw verwachting of dat u het onderzoek liever op een ander moment zou willen hebben.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de datum niet uitkomt dit kan aan verschillende zaken liggen zoals bijv.: bouwplanning, kinderen naar school, vakantie, werk.

Schroom er niet voor om dit aan te geven en wij zullen onze best doen om de afspraak op het juiste moment in te plannen zodat het voor u ook het gemakkelijkst is in uw planning.


Wanneer wij van u de bevestiging hebben ontvangen op de offerte en de datum en tijdsstip maken wij deze definitief en is het wachten tot het onderzoek zal gaan plaatsvinden en u eindelijk de oorzaak van uw kou en warmteverlies kan gaan verklaren en aanpakken.

Op deze buttons kunt u klikken om verder of terug te gaan in het stapsgewijs lezen over het onderzoek.