Na het onderzoek

Wanneer wij alle metingen hebben uitgevoerd die vooraf besproken zijn zullen wij alle spullen wederom netjes opruimen en terugzetten in de auto.

Hierna zullen wij uw technische installatie wederom installeren zodat u deze weer kunt gebruiken.

Als dan alles klaar is en opgeruimd voeren wij altijd nog desgewenst een afsluitgesprek waarin we alle punten verkort langs gaan en nemen wij alle meetgegevens en opnames mee naar kantoor.

Hier zullen wij alles voor u in een rapport verwerken met alle informatie zichtbaar zodat u aan de hand van ons rapport of samen met een aannemer de verbeteringen kunt gaan realiseren en op deze manier uw warmtevraag en verwarmingskosten omlaag kunt brengen.

Afhankelijk van de drukte duurt een gemiddeld rapport bij ons 3 tot 5 werkdagen en u zult rapport en factuur in 1 keer ontvangen zodat alles gelijk duidelijk is.

Zouden er onverhoopt toch nog vragen zijn vanuit u of uw aannemer schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor extra uitleg of een specifieke vraag.

 

Wij van NHLTI zijn aangesloten bij de NBvL, dit houdt in dat wij als NHLTI staan voor kwaliteit en alle verbeteringen met betrekking tot luchtdichtheidsmetingen en bouwkundig thermografie.