Op deze pagina kunt u de ervaring en citaten lezen die onze klanten hebben gehad met onze dienstverlening.


Fam. Bloemendaal te Bronckhorst: Eindelijk weer een normale lucht in huis. Door het onderzoek zijn wij erachter gekomen dat de muffe lucht in ons huis werd veroorzaakt door de kruipruimte. Nu dit is verholpen geen last meer van enige geuren en kunnen we lekker zitten op de bank. 

Fam. Mahabier te Rotterdam: Adviezen opgevolgd en geen boerenkoollucht meer van de onderburen als ze koken. Onderzoek is duidelijk en advies ook goed. 

Fam. Blokland te Utrecht: Verschillende partijen gehad die niks voor ons konden betekenen en ook veel onverschilligheid door partijen die het niet geloofden. Door het goede en volledige onderzoek is gelukkig alles aan het licht gekomen en kunnen wij nu alles op gaan lossen.

Fam. Frencken te Roermond: Al langer last van geuren in ons appartement door de ondergelegen horeca, na lang en goed speurwerk is gebleken dat er bouwkundige fouten waren die het probleem veroorzaakte. Dit is gelukkig nu via de Vve en de horeca samen goed opgelost. 

Fam. Zwart te Emmen: Ondanks wat miscommunicatie door weer en planning is gelukkig ons probleem aan het gevonden met aanvullend ook nog een gebroken riool wat flinke stank veroorzaakte in onze hal. De monteur was zeer precies en liet zich gelukkig niet zomaar uit het veld slaan anders was misschien het extra probleem (het riool) niet gevonden.