Op deze pagina kunt u de ervaring en citaten lezen die onze klanten hebben gehad met onze dienstverlening.


Fam. Montfoort te Soesterberg: Het gehele onderzoek is zeer prettig verlopen, Nick was zeer duidelijk en probeerde alles zo uit te leggen dat wij konden begrijpen wat hij deed en zag. Ondanks dat het resultaat niet was wat we hadden gehoopt hebben we veel kunnen leren en zijn we zeer blij met het onderzoek.

Fam. Giezen te Assen: Secuur, Direct en Zorgvuldig zou ik het onderzoek in het kort kunnen omschrijven. 

Fam. Denekamp te Almelo: Meneer kwam in het begin aardig vlug over, maar gedurende het onderzoek en de gesprekken bleek dit zeer snel te verdwijnen. Onderzoek is zeer uitgebreid uitgevoerd waarbij hij ondanks zijn mogelijk vluchtige voortkomen.

Fam. de Jong te Heerlen: Gezien de in het verleden negatieve ervaringen met andere partijen met leveringen van diensten was dit een verademing, er is geleverd wat was besproken en alles duidelijk op papier uitgewerkt ondanks de wat langere aanlevertijd van het rapport.

Fam. Bakkers te Amsterdam: Door de lastige bereikbaarheid liep de monteur al achter op schema ondanks dit was monteur zeer kalm en nam hij de tijd om alle vragen netjes en uitgebreid te beantwoorden. Rapport was heel duidelijk en kwam overeen met hetgeen wat hij vertelde.